POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY

Lea Šlampiaková: Jak v zimě podpořit svoje ledviny a močový měchýř

Je zima a naše tělo i naše vnitřní orgány dostávají zabrat víc, než si myslíme, zejména ledviny a močový měchýř. Tady je pár skvělých rad od Ley Šlampiakové, jak o ně pečovat!

Pokračovat ve čtení →

Jste taky „stahovační“?

Taky se vám stává, že vám někdo řekne, že ho škrábe v krku, má rýmu, kašle, bolí ho koleno nebo hlava – a vy to okamžitě začnete cítit na svém těle? Jak z toho ven a přitom zůstat citliví a vnímaví?

Pokračovat ve čtení →

Jak se naučit znovu důvěřovat a získat toho nejlepšího parťáka pro život

Vesmír nám opravdu nehází klacky pod nohy a je náš nejlepší parťák – jen se mu musíme naučit znovu důvěřovat. A pak přijdou ta úžasná každodenní překvapení, synchronicity, šťastné náhody a zázraky.

Pokračovat ve čtení →

Je možné změnit tento svět?

Věřím, že síla našich myšlenek a představ je velká. A proto si volím ty pozitivní – a proto učím i druhé, jak si tyto myšlenky zvolit, a ty temné, černé, negativní a depresivní nechat za sebou.

Pokračovat ve čtení →

Přednášet o cykličnosti i klukům? My říkáme velké ANO!

Ženský hormonální cyklus ovlivňuje každou činnost a každou interakci s lidmi, a proto je absurdní, že by se o těchto informacích neměli dozvídat muži i kluci!

Pokračovat ve čtení →

Jsem cyklická, i když nemám dělohu a vaječníky?

Velmi otevřený rozhovor s naší certifikovanou cyklickou lektorkou Lenkou Nazarejovou. Lenka podstoupila operaci, při které jí byla odebrána děloha i vaječníky – její cykličnost jí ale zůstala a dnes inspiruje druhé ženy, které mají za sebou něco podobného. Jak je možné se orientovat ve svém cyklu, když nemám menstruaci? To vám právě Lenka prozradí!

Pokračovat ve čtení →

Skvělý, zdravý a chutný dezert pro vaši premenstruační fázi!

Všechny to známe, jak máme v premenstruační fázi chuť na sladké. Jak to zařídit, abychom si ho mohly dopřát, a zároveň to bylo super zdravé pro naše tělo? Zde recept!

Pokračovat ve čtení →

Lea Šlampiaková: 6 skvělých receptů nejen pro 4 vaše fáze!

Objevte 6 skvělých, zdravých a chutných receptů, které podpoří vaše tělo v jeho proměnách během našich 4 ženských fází!

Pokračovat ve čtení →

Blanka Vun Kannon: Nesnažte se být maximalisty

Příchod jara je skvělá příležitost zasít ve svém životě to nové, po čem toužíme. K tomu je ale potřeba propustit to staré, co pozitivní změny blokuje.

Pokračovat ve čtení →

Miranda Gray: V kreativní fázi je vaše mysl jako aportující štěně, využijte toho!

Věděly jste, že naše podvědomí je jako neposedné štěně, které nám dokáže přinést cokoli, o co ho požádáme, zejména v premenstruační kreativní fázi?

Pokračovat ve čtení →

Jste čepicoví nebo čelenkoví? Aneb Cyklická žena v Českém rozhlase po 9 letech

Nechce se mi ani věřit, že jsem pro Dámskou jízdu Českého rozhlasu České Budějovice natáčela poprvé už před 9 lety. Co je za tu u mne nového? Velmi osobní zpověď…

Pokračovat ve čtení →

Dejte si v novém roce toto jediné předsevzetí!

Moje oblíbené 3 tipy a triky, které vám pomůžou v příštím roce fungovat lépe a efektivněji, ale taky cítit se mnohem líp a žít i v láskyplnějších vztazích. Tyhle rady navíc můžete začít aplikovat ihned!

Pokračovat ve čtení →

Stránka 1 z 32